Εταιρεία

Έχοντας ως όραμα την προσφορά υψηλών και ολοκληρωμένων υπηρεσιών και προϊόντων στους πελάτες μας, η εταιρία IL Pero  ξεκίνησε τις δραστηριότητες της από το 1975, και έως και σήμερα, βρίσκεται ανάμεσα στις πρωτοπόρους εταιρίες στον κλάδο της ειδικής κατασκευής και εμπορίας επίπλου έχοντας αποκλειστικό γνώμονα την ποιότητα και τις υψηλές αισθητικές απαιτήσεις των πελατών μας.

Χρησιμοποιώντας πάντα ελληνικά ποιοτικά υλικά ξυλείας και μέγιστης αντοχής στο χρόνο αποτελούμε τον πολύτιμο συνεργάτη για κάθε ένα από τους πελάτες μας ξεχωριστά. Με εμπειρία πολλών ετών στο χώρο του επίπλου και με προθυμία να βοηθήσουμε στην επιλογή των σχεδίων, πραγματοποιούμε μελέτη στο χώρο σας και σας προσφέρουμε λύσεις, δημιουργούμε σχέδια και ειδικές κατασκευές βάση των δικών σας αναγκών και επιθυμιών.

Ανταμοιβή μας είναι η εκπλήρωση των ονείρων σας!

Στα πλαίσια των προσπαθειών για τη μέγιστη δυνατή εξυπηρέτηση σας, δημιουργήσαμε ένα επιπλέον εργαλείο. Στο site και στο e-shop μας μπορείτε να γνωρίσετε όλη τη γκάμα των προϊόντων, το εύρος των υπηρεσιών μας, τις προσφορές μας καθώς και τα  νέα από τις δραστηριότητές μας κερδίζοντας πολύτιμο χρόνο και μειώνοντας το κόστος των αγορών σας.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter για προσφορές και νέα προιόντα.
 


Εγγραφή!